079 36 00 505

Midden in de maatschappij

SEBO-keurmerk

SKN Bouw heeft een duidelijke visie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn er dan ook trots op dat wij als eerste het keurmerk voor Sociaal Economische Betrokken Ondernemen (SEBO) ontvingen.  

 

Volandis

Als erkend Volandis leerbedrijf stellen wij leerlingen in staat om via een stage werkervaring op te doen bij SKN Bouw. Daarnaast bieden wij onze eigen medewerkers volop gelegenheid voor het vergroten van de vakkennis en het werken aan persoonlijke ontwikkeling. 

 

MVO door inzet medewerkers

Dankzij de betrokkenheid en inzet van onze medewerkers hebben onze MVO-activiteiten een groot bereik. Zo werkten wij aan de realisatie van het Familieverblijf Lange Land Ziekenhuis en ondersteunden wij Zoetermeerse (jeugd)sportverenigingen met de actie ‘Realiseer je droom’. Voor de Keerkring organiseerden wij een speeldag voor moeilijk lerende kinderen. Daarnaast hielpen wij de Zoetermeerse Reddingsbrigade en in Delft steunen wij Stichting Debora, een opvanghuis voor kankerpatiënten. Wij sponsoren gehandicaptenteams van de Delftse voetbalvereniging Concordia en de opbrengst van onze jubileumactie ging naar Stichting Leergeld

Wat onze klanten over ons zeggen:

“SKN Bouw is een betrokken organisatie en heeft bij uitvoering aandacht voor onze doelgroep.”

Henk van Randwijk, directeur vastgoed van Fundis Vastgoed

‘Het is mooi geworden en onze mensen hebben amper in de gaten gehad dat jullie bezig waren.”

Ditte Smit, marketing manager BMN bouwmaterialen

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel naar 079 36 00 505