Klantgroepen

SKN Bouw heeft bewust voor bepaalde klantgroepen gekozen te weten hotels/horeca, kantoren, overheid, productiebedrijven, scholen, zorginstellingen en op aanbeveling particulieren. Juist door deze focus en keuze hebben wij veel kennis en ervaring van deze branches.

Renoveren, verbouwen en onderhouden

Onze bouwactiviteiten mogen uw processen of dienstverlening niet verstoren. Dat vraagt om flexibiliteit van ons management en om aanpassingsvermogen van onze werkers op locatie. In een hotel houden wij rekening met gasten. In een schoolgebouw met lestijden. Bij productiebedrijven heeft het productieproces voorrang. En ook in kantoren en op overheidslocaties mag geen specifieke hinder ontstaan.

Inlevingsvermogen op de werklocatie

Iedere werklocatie verlangt een specifieke aanpak. Immers, renovatie, verbouw en onderhoud kan onrust veroorzaken. Daarom bespreken wij in een vroegtijdig stadium de impact van onze werkzaamheden. Wij stemmen onze planning en aanpak zoveel mogelijk af op uw wensen.

Professionele aanpak en uitvoering

Tijdig maken wij goede afspraken met de opdrachtgever, architect, timmerman, metselaar, stukadoor, loodgieter, tegelzetter, stoffeerder etc. Afspraken over bijvoorbeeld protocollen en werktijden, over wie wanneer tot welk bedrijfs- of terreingedeelte toegang heeft. Wij werken professioneel en beperken de eventuele overlast tot een minimum.